Ruilen en retour

Ruilen en retour

Retour: ik wil het product niet en wil het aankoopbedrag terug ontvangen.
Ruilen: ik wil het product graag omruilen voor iets anders.

1. Ik wil graag mijn bestelling of een deel daarvan retourneren.
Deense Kroon houdt zich aan de wet kopen op afstand. Dit houdt in dat je 14 dagen bedenktijd hebt als je een product koopt. Je kunt het product thuis bekijken en passen. Wilt je het product niet houden? Meld dan binnen deze 14 dagen een retour door een mail te sturen naar webshop@deensekroon.nl. Of via retourneren op je Deense Kroon account, gebruik de knop ‘inloggen’. Na retourmelden moet het product binnen 14 dagen door Deense Kroon ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Gebruik om beschadiging te voorkomen een deugdelijke, stevige verzendverpakking. Het product voorzien van kaartjes moet in de originele, onbeschadigde verpakking worden geretourneerd aan Deense Kroon, Willemstraat 17, 5611 HB Eindhoven. Gebruik hiervoor het retouretiket op je pakbon. Vermeld altijd je ordernummer op de buitenzijde en stop een kopie van je factuur in het pakket.

Afgeprijsde artikelen aangekocht in de webshop en klachten worden uitsluitend geruild. Er wordt geen geld retour gegeven op afgeprijsde artikelen. Je krijgt een tegoedbon van Deense Kroon. In de winkel kunnen aangekochte afgeprijsde items niet geruild of gererourneerd worden.

Retourgestuurde producten worden niet teruggenomen indien:
a) Ze gedragen zijn;
b) Ze beschadigd zijn en/of jezelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen;
c) Geen kaartjes meer hebben;
d) De verpakking beschadigd is.

Na ontvangst van het product wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen teruggestort op je rekening. Dit geldt niet voor de verzendkosten.

2. Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld retour krijg?
Deense Kroon stort je geld binnen 10 dagen na ontvangst en controle van het artikel retour.

3. Ik wil een artikel ruilen.
Je kunt het artikel dat je wil ruilen, binnen 14 dagen retour melden door een mail te sturen naar webshop@deensekroon.nl. Of via retourneren op je Deense Kroon account, gebruik de knop ‘inloggen’. Na retourmelden moet het product binnen 14 dagen door Deense Kroon ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Gebruik om beschadiging te voorkomen een deugdelijke, stevige verzendverpakking. Het product moet in de originele, onbeschadigde verpakking voorzien van kaartjes worden geretourneerd aan Deense Kroon, Willemstraat 17, 5611 HB Eindhoven. Vermeld altijd je ordernummer op de buitenzijde en stop een kopie van je factuur in het pakket.

Gebruik hiervoor het retouretiket op je pakbon.
Retourgestuurde producten worden niet teruggenomen indien:
a) Ze gedragen zijn;
b) Ze beschadigd zijn en/of jezelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen;
c) Geen kaartjes meer hebben;
d) De verpakking beschadigd is.

Met het tegoed kun je verder winkelen en afrekenen. Zodra we het retourpakket van je ontvangen hebben, sturen wij de nieuwe bestelling toe. De verzendkosten van deze zending zijn voor onze rekening.

4. Je bestelling retourneren of ruilen in onze winkel.
Natuurlijk kun je jouw bestelling ook omruilen of retourneren via onze winkel. Indien het gaat om een retour dan wordt het geld binnen 10 dagen teruggestort op je rekening. Dit geldt niet voor eventuele verzendkosten.  

Klachten worden uitsluitend geruild. Er wordt geen geld retour gegeven of geruild op afgeprijsde artikelen.