Levering

Levering

Wij doen ons best om van jouw bestelling iets bijzonders te maken en denken graag met je mee. Heb je een vraag neem contact met ons via webshop@deensekroon.nl of bel onze winkel 040-2511188.

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?
Je bestelling wordt dezelfde werkdag of de werkdag nadat je besteld en betaald hebt, verzonden. Afhankelijk van de snelheid van de bezorging, kun je jouw bestelling dan binnen 1 tot 3 dagen verwachten. Zodra je bestelling op de post gaat, krijg je een email. De status van je bestelling kun je terug vinden in je Deense Kroon account. Indien de bestelling later verzonden wordt, ontvang je hierover bericht per email. Zodra je bestelling op de post gaat, krijg je een email. 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten naar een adres in Nederland bedragen € 2,95, buiten actie perioden. In sale of actie periode zijn de verzendkosten 4,95. De verzendkosten naar een adres in België bedragen € 3,50. In een sale of actie periode is dit 4,95. Bestellingen boven de 75 euro zijn gratis buiten de sale en actie perioden.

Worden bestellingen ook verzonden naar het buitenland?
Ja, Deense Kroon verstuurt ook naar landen buiten Nederland. Voor verzendkosten zie onderstaande tarieven van Postnl. Bestellingen bij landen buiten de EU worden nog belast met de invoerkosten. Hiervoor nemen we contact met je op als de bestelling is geplaatst.

€ 9,00: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koningrijk en Zweden.
€ 11,00: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië.
€ 12,00: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Guernsey, IJsland, Jersey, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.
€ 18,00: Alle overige landen en Rusland.

Ik wil mijn bestelling graag laten bezorgen op een ander adres, is dit mogelijk?
Ja, natuurlijk. Bij je bestelling kun je een post- en een factuuradres opgeven. Laat je Deense Kroon weten wanneer het een cadeau is, dan pakken wij het alvast mooi voor je in en doen wij er een kaartje bij met jouw persoonlijke boodschap. Gebruik hier het veld 'opmerkingen' voor in het bestelproces.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in Eindhoven?
Ja dat kan, je kunt je bestelling ook ophalen in onze winkel aan de Willemstraat 17 in Eindhoven. Gebruik hier het vinkje 'ophalen in de winkel' De evt. verzendkosten komen te vervallen.